Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROSZĘ O POMOC KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY TO NIE FEJK !

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOŻE TO NIE ODPOWIEDNI DZIAŁ ALE PROTEZY DLA TEJ DZIEWCZYNY KOSZTUJĄ MAJĄTEK OKOŁO 200 tys zł rodziców na to nie stać.

Proszę was o pomoc jeśli możecie to Cud że ona WGL ŻYJE !

index_html_2a221111.jpg

Proszę wszystkich o pomoc dla Ewy, naszej koleżanki, kuzynki, przyjaciółki, etc. ...!!!

Ewa w marcu tego roku ukończy 16 lat życia.

W czwartek 05 stycznia miała straszny wypadek - w drodze do szkoły (pod kołami ruszającego pociągu towarowego) starciła jedną nogę, a póżniej po wielkiej medycznej walce przegrała również zacięty bój o drugą.

To dość niesamowite, że Ewa jako osoba poszkodowana w takim wypadku nie odniosła żadnych obrażeń ciała powyżej ud i w tej części jest zupełnie zdrowa i sprawna.

Ewa straciła obie nogi powyżej kolan.

W celu wsparcia finansowego podaję bezpośredni numer konta:

Bank Zachodni w Oleśnicy - Ewa Kieryk 56-420 Bierutów

nr. konta 94 1090 2415 0000 0001 1611 1074

Jest to konto rodziców EWY. Proszę was o pomoc, w takiej sytuacji każdy grosz się liczy...! Ewa ...

WYDARZENIE NA FACEBOOKU

Tutaj informacje o wypadku:

http://mojaolesnica....cle.php?id=5118

Tutaj na portalu NASZE MIASTO o pomocy dla Ewy:

http://olesnica.nasz...a-ewy,id,t.html

Relacja Ewy po wypadku (TVP)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu bardziej chodzi o to by przekazać symboliczną złotówkę to nie jest dużo prawda ?

Opublikowano

Ludzie sami nie kassy a mają jej dać loł ? -.- -.- -.-

No ale dam jej 1grosz >.< nasza wina że wpadła pod tory przeciesz mogłą iśc normalnie a nie przez skróty

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano
No ale dam jej 1grosz >.< nasza wina że wpadła pod tory przeciesz mogłą iśc normalnie a nie przez skróty

Gdybyś dokładnie przeczytał artykuł wiedziałbyś, że nie szła na skróty, a cały wypadek był całkowitym zbiegiem okoliczności.

Szkoda mi bardzo tej małej. Wszyscy życzą jej powrotu do zdrowia fizycznego, a tak naprawdę nie zainteresują się zdrowiem psychicznym.

Ona straciła coś, czego nigdy nie odzyska. No cóż, symboliczna złotówka na pewno nikogo nie zabije.

Opublikowano

Zamknijcie temat i dajcie do podpiętych zanim zacznie się spam buraków wypranych z uczuć.

eeh, młoda i ładna dziewczyna, i już życie zjebane :(

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Gdybyś dokładnie przeczytał artykuł wiedziałbyś, że nie szła na skróty, a cały wypadek był całkowitym zbiegiem okoliczności.

Szkoda mi bardzo tej małej. Wszyscy życzą jej powrotu do zdrowia fizycznego, a tak naprawdę nie zainteresują się zdrowiem psychicznym.

Ona straciła coś, czego nigdy nie odzyska. No cóż, symboliczna złotówka na pewno nikogo nie zabije.

Wredna znaim napiszesz coś oglądni se to

I słuchaj dokładnie 0:12 :)

@Down a co kurwa nasza wina że musiała iśc przez tory ?? jest zabronione chodze przez tory a ona myślała że jest cool i pujdzie na skróty moim zdaniem dobrze jej tak mogła jeszcze raz przejść

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wredna znaim napiszesz coś oglądni se to

I słuchaj dokładnie 0:12 :)

Idź ją kurwa zlinczuj za to, że nogi straciła. Ja pierdole. Powiedz, że to jej wina -.- Zapierdol jeszcze tekst "jak byś nie szła na skróty, to byś była cała". No ja jebie, jak mi się rzygać chce na widok takich kretynów.

Opublikowano

Ona jest w dobrym stanie psychicznym w WROCŁAWSKICH szkołach zbieramy dla niej pieniądze ona ma 15 lat to cud że wgl przeżyła takie coś . Chciała po prostu iść szybciej do szkoły . Przecież 1 zł na jedną osobę to nie jest dużo a na pewno jeśli zrobi to więcej osób zbierze się spora sumka pieniędzy na protezy , czy ważniejszy jest dla was PACC w TIbi czy smocze monety lub jeszcze coś innego lepiej mieć przynajmniej świadomość że za tą kwotę co przekazałaś / eś dziewczynie ona będzie mogła normalnie chodzić . Ona trenowała siatkówkę było to jej hobby teraz to jest dla niej już nie realistyczne , ona ma wielką chęć walki i pokażę na co ją stać .

DZIĘKUJE ADMINĄ ZA NIE ZAMKNIĘCIE TEMATU

PAMIĘTAJ

Lord Darkus być możliwe że bd miał podobne nieszczęście , nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano

UP, ona ma wreszcie 15 czy 16 lat ?? ^^

Szkoda takiej ładnej buźki... tyle że kur wa jak ona mogła nie słyszeć/ nie widzieć pociągu ?;/

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ona nie tyle co nie wiedzała co przechodziła między wagonami jej wina racja . Ale człowiek jest skory do błędów . A ją ten błąd kosztował nogi.

Opublikowano

Ludzie sami nie kassy a mają jej dać loł ? -.- -.- -.-

To tobie powinno obciąć nogi, nie jej.

ravensygna.png
Opublikowano

Idź ją kurwa zlinczuj za to, że nogi straciła. Ja pierdole. Powiedz, że to jej wina -.- Zapierdol jeszcze tekst "jak byś nie szła na skróty, to byś była cała". No ja jebie, jak mi się rzygać chce na widok takich kretynów.

Kurwa, to jej wina, że się w to w pakowała, więc my jej mamy pomagać za JEJ winę? Gimbusie możesz stąd wypierdalać, nikt nie chce takich random'ów jak Ty. Jak koleś będzie jechał przez "skróty" na wózku inwalidzkim i go pociąg rozjedzie to też mu będziesz współczuł, bo zrobił coś debilnego? Tory to nie jezdnia z pasami i światłami, wyjątkiem jest, gdy jakaś droga przejeżdża przez nie, to wtedy stawia się szlabany. Idź do książek, elo.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Kurwa, to jej wina, że się w to w pakowała, więc my jej mamy pomagać za JEJ winę? Gimbusie możesz stąd wypierdalać, nikt nie chce takich random'ów jak Ty. Jak koleś będzie jechał przez "skróty" na wózku inwalidzkim i go pociąg rozjedzie to też mu będziesz współczuł, bo zrobił coś debilnego? Tory to nie jezdnia z pasami i światłami, wyjątkiem jest, gdy jakaś droga przejeżdża przez nie, to wtedy stawia się szlabany. Idź do książek, elo.

Widzę człowieku nie masz serca , nikt nie musi jej pomagać opłata jest dobrowolna i z serca nie chcesz jej pomagać nie udzielaj się .

Opublikowano

Widzę człowieku nie masz serca , nikt nie musi jej pomagać opłata jest dobrowolna i z serca nie chcesz jej pomagać nie udzielaj się .

Będę się udzielał i tak nie mam serca. Nie mam serca dla idiotów, którzy dobrowolnie robią debilne rzeczy, a potem jest od cholery takich akcji, bo oczywiście ta osoba, która cierpi jest strasznie ważna, nikogo nie obchodzi, że poszła "na skróty", przecież to jest poważna sprawa! Ludzie Wy nie macie serca, ojejq! Idioci. Najpierw zastanów się co piszesz. Pewnie nawet nie znasz tej dziewczyny i udajesz super-bohatera dzisiejszych czasów.

4to7r2K.png

Opublikowano

Spowiadać Ci się nie bd , czy ją znam czy nie , ale osobiście znam ją przez mojego brata jeszcze jakieś pytania ? Jestem ciekawy co ty byś zrobił jak by Ci nogi odpierdoliło , byś sobie sam poradził ?

Hmm ?

Opublikowano

Je pierdole.... nie rozumiem .. Najpierw robią coś debilnego - potem płaczą, bo rączkę ucięło lub coś innego. LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ ZANIM COŚ ZROBICIE. CO ZA DEBIL PRZECHODZI PRZEZ POCIĄG NA PERONIE! Trzeba być sprawnym inaczej... Jakby dziewczynę potrącił pijany kierowca - wpłaciłbym. Ludzie nie muszą płacić za czyiś błąd. Pamiętajcie. Nie zapieprzać przez tory na czynnym peronie.!

Ps. Nie mam serca :) ale tylko do takich ludzi.

76561198034810506.png

Opublikowano

Spowiadać Ci się nie bd , czy ją znam czy nie , ale osobiście znam ją przez mojego brata jeszcze jakieś pytania ? Jestem ciekawy co ty byś zrobił jak by Ci nogi odpierdoliło , byś sobie sam poradził ?

Hmm ?

Aha, rozumiem, że ona nie ma rodziny? Czyli nie mogą jej wspierać "duchowo"? Jakby mi nogi odjebało to chuj z tym. Mój błąd, ja za to płacę, nie inni. Jeżeli będzie taka potrzeba to sam zarobię nawet jeżeli ma to trwać 20lat+. Rozumiem, jeżeli np. samochód by ją potrącił i nawet ona by tego przewidzieć nie mogła, ale kurwa tory? Tylko idioci przechodzą przez tory. Wyjaśniłem już wyżej, że tory to nie jezdnia z pasami i światłami.

4to7r2K.png

Opublikowano

Hehe, Polak dopiero jak poczuję na własnej skórze wtedy zacznie myśleć ;D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie mam pojęcia co z takimi tematami zrobić. Ale sądzę, że zamiast kupić sobie chrupki/fajki można dać złotówkę. Proszę o nie spamowanie w innym przypadku polecą warny.

Opublikowano

Kurwa do szkoły się śpieszyła chciała jak najszybciej stał towarowy przeszła między składami , jej pociąg nie potracił tylko zakleszczył i odjebał nogi kołami . Mówię jesteś realistą kolega drugi wyżej też . Ty masz 20 lat ona 15 nie myślała inaczej ma mózg wykształcony nie racjonalny . Ty kurwa w wieku 15 lat co odpierdalałeś czy otarłeś się o śmierć kiedyś ona miała po prostu nie farta życiowego nie stanie na nogi szkoda mi jej .

Jedna proteza 100 tysięcy złoty dwie 200 tysięcy .

Zobacz w jakim ona jest stanie psychicznym normalnie rozmawia z dziennikarzami nie widzisz tego .

Jeśli bym miał być szczery niech Cie kurwa szlak trafi i ktoś Cie potrąci byś do końca na wózku zapierdalał może wtedy zrozumiesz co to jest stracić sprawność ruchową .

I chce abyś zaprzestał dalszego wpisu tutaj bo mi nie jesteś potrzebny . Chce tylko aby dziewczyna "stanęła na nogi" i Cieszyła się życiem bo to jest dopiero wiek nastolatek .

A ona ma już i tak spierdolone dzieciństwo czytając wasze komentarze na pewno nie sprawia jej to przyjemności aaa byś nie przechodziła to byś miała nogi lub na chuj się pchałaś pod tory no weźcie przestańcie bo to działa na psychikę czujesz się lepszy bo masz nogi ona nie pomyśl tak była sprawna już nie jest i co ma kurwa ktoś ją zabić będziesz chciał pomóc to pomożesz nie chcesz to grzeczne WYPIERDALAJ .

Dziękuje

Opublikowano

Kurwa do szkoły się śpieszyła chciała jak najszybciej stał towarowy przeszła między składami , jej pociąg nie potracił tylko zakleszczył i odjebał nogi kołami . Mówię jesteś realistą kolega drugi wyżej też . Ty masz 20 lat ona 15 nie myślała inaczej ma mózg wykształcony nie racjonalny . Ty kurwa w wieku 15 lat co odpierdalałeś czy otarłeś się o śmierć kiedyś ona miała po prostu nie farta życiowego nie stanie na nogi szkoda mi jej .

Jedna proteza 100 tysięcy złoty dwie 200 tysięcy .

Zobacz w jakim ona jest stanie psychicznym normalnie rozmawia z dziennikarzami nie widzisz tego .

Jeśli bym miał być szczery niech Cie kurwa szlak trafi i ktoś Cie potrąci byś do końca na wózku zapierdalał może wtedy zrozumiesz co to jest stracić sprawność ruchową .

I chce abyś zaprzestał dalszego wpisu tutaj bo mi nie jesteś potrzebny . Chce tylko aby dziewczyna "stanęła na nogi" i Cieszyła się życiem bo to jest dopiero wiek nastolatek .

A ona ma już i tak spierdolone dzieciństwo czytając wasze komentarze na pewno nie sprawia jej to przyjemności aaa byś nie przechodziła to byś miała nogi lub na chuj się pchałaś pod tory no weźcie przestańcie bo to działa na psychikę czujesz się lepszy bo masz nogi ona nie pomyśl tak była sprawna już nie jest i co ma kurwa ktoś ją zabić będziesz chciał pomóc to pomożesz nie chcesz to grzeczne WYPIERDALAJ .

Dziękuje

Żeś się kurwa rozpisał. Skoro ona pewnie nie zna tego forum, nigdy nie widziała Twojego tematu, więc jak miałaby to czytać? A jeżeli to czyta: żebyś kurwa ręce straciła. "Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy" no i się cieszy, ahahaha. Rzeczywiście, ale miała powód, śpieszyło jej się do szkoły, normalnie tragedia. Mam skrzyżowanie koło domu, zawsze czekałem, aż wszystko przejedzie dopiero wtedy przechodziłem. Gówno mnie to obchodzi, czy ją tory zaatakowały, czy pociąg pierdyknął. Jedno i to samo - idiotyzm. Powiedz mi - kto normalny przebiega przez tory, bo się spóźni do szkoły? Nikt. Skoro jest w gimbazie, to takie spóźnienia się usprawiedliwia pismem od rodziców, a teraz zamiast usprawiedliwienia ma ujebane nogi. No i znów się powtórzę. Na chuj mamy płacić pieniądze, komuś kto sam się skrzywdził, to tak jakbym kroił bułkę i odciął sobie obie ręce. I co? Huehue, of kurs moi znajomi zrobią wielką akcję, bo przecież nie ważne, że to z mojej winy poszły się jebać kawałki organizmu, tylko to był PRZYPADEK, bo każdemu to się mogło zdarzyć, nie? Lawl.

4to7r2K.png

Opublikowano

żebyś kurwa ręce straciła.

Ja Ci w takim razie życzę z całego serca, abyś zdechł gdzieś pod płotem, zamiast udawać wielce zajebistego. Polaczek pierdolony.

Zdychaj w męczarniach skurwysynu.

Jakby mi nogi odjebało to chuj z tym. Mój błąd, ja za to płacę, nie inni.

Upierdoli Ci to będziesz inaczej gadał.

Opublikowano

Nie mam pojęcia co z takimi tematami zrobić. Ale sądzę, że zamiast kupić sobie chrupki/fajki można dać złotówkę. Proszę o nie spamowanie w innym przypadku polecą warny.

fajki kosztują 9 zł :)

Chrupki minimum 3 zł,... chyba, że to o smaku pomyjowym

@top. Niestety... za głupotę się płaci. Tak ona ma 15 lat (chyba rocznikowo 16) - mam tyle samo.. wiem co to sparaliżowane nogi - bo miałem przez kilka dni, Nie chodzę przez tory/inne coś niebezpieczne, Nawet jak koledzy pierwsi. Nawet jeżeli pociąg miał 20 wagonów... To i tak lepiej obejść. ale od tyłu. Po za tym kolejarz daje sygnał przed startem i przed stopem. Teraz to świadczy o ich/jej głupocie. Pociąg daje sygnał - pomału zaczyna się szykować - a oni zapieprzają pomiędzy nim. A i jak się chodzi przez pociąg - to nie stopami na ziemi. Trzyma się złączy między wagonami.

Jakbym miał nie chodzić i jeszcze spierdolonie dzieciństwo to napewno byłbym na tamtym świecie... Bo mam "zajebistego" farta. Gdzie nie wejdę to albo z rozwaloną ręką albo z głową rozbitą wrócę. Nawet jak schodze po schodach nie raz sie o cos zaczepilem i zlecialem. Jeszcze mnie ratuje że na łeb nie zleciałem - ale to nie moja wina. Jezeli ktos wyjebie bananana na klatke to przez niego.

Moze wplace moze nie.. zobacze

Ja Ci w takim razie życzę z całego serca, abyś zdechł gdzieś pod płotem, zamiast udawać wielce zajebistego. Polaczek pierdolony.

Zdychaj w męczarniach skurwysynu.

nawzajem. :)

Nie ma nóżek nie ma ciasteczka

Na chuj mamy płacić pieniądze, komuś kto sam się skrzywdził, to tak jakbym kroił bułkę i odciął sobie obie ręce.

hahahaah dobre :D. Kroisz bułkę - po chwili rękę se ujebałes. bierzesz nóż w zęby i dalej kroisz. Bo ci zwisa czy to ręka czy pieczywo hah :D Dobre - like.

76561198034810506.png

Opublikowano

Żeś się kurwa rozpisał. Skoro ona pewnie nie zna tego forum, nigdy nie widziała Twojego tematu, więc jak miałaby to czytać? A jeżeli to czyta: żebyś kurwa ręce straciła. "Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy" no i się cieszy, ahahaha. Rzeczywiście, ale miała powód, śpieszyło jej się do szkoły, normalnie tragedia. Mam skrzyżowanie koło domu, zawsze czekałem, aż wszystko przejedzie dopiero wtedy przechodziłem. Gówno mnie to obchodzi, czy ją tory zaatakowały, czy pociąg pierdyknął. Jedno i to samo - idiotyzm. Powiedz mi - kto normalny przebiega przez tory, bo się spóźni do szkoły? Nikt. Skoro jest w gimbazie, to takie spóźnienia się usprawiedliwia pismem od rodziców, a teraz zamiast usprawiedliwienia ma ujebane nogi. No i znów się powtórzę. Na chuj mamy płacić pieniądze, komuś kto sam się skrzywdził, to tak jakbym kroił bułkę i odciął sobie obie ręce. I co? Huehue, of kurs moi znajomi zrobią wielką akcję, bo przecież nie ważne, że to z mojej winy poszły się jebać kawałki organizmu, tylko to był PRZYPADEK, bo każdemu to się mogło zdarzyć, nie? Lawl.

Każdy zrobił coś debilnego nie raz przy czym mógł się zabić więc NIE PIERDOL. gdybyś był na jej miejscu cieszył byś się z każdej złotówki.. paczka fajek mniej i dziewczyna ma 1/20000 kwoty protez. pozdrawiam i gardze gównem bez uczuć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...